"Husk mig" ved medarbejderlogin

"Husk mig" ved medarbejderlogin sørger for, at du ikke behøver indtaste email og kodeord, hver gang du åbner Onlinebooq. Hvis du benytter denne funktion, så anbefaler vi at du benytter låseskærm med pin-/adgangskode på din computer eller telefon.

Funktionen fungerer teknisk ved, at der gemmes en cookie på din enhed (computer/tablet/telefon), og det er derfor nødvendigt at cookies bliver accepteret.

Oplever du problemer med, at du vælger "husk mig", men alligevel skal logge ind hver gang, så er det fordi at indstillingen for cookies står forkert.

Benytter du iPhone skal du også være opmærksom på ikke at bruge "privat tilstand" i Safari, for så vil telefonen ikke gemme din cookie - og dermed huske dit login. Du kan se om Safari bruger "privat tilstand" ved at se på baggrundsfarven af Safari. Se dette billede som eksempel:

Hvis Safari på din telefon ser ud som eksemplet til venstre, så benytter du "privat tilstand" og kan ikke bruge "husk mig". Du skal altså have Safari til at se ud som eksemplet til højre med den lyse baggrund.

For at slå "privat tilstand" fra klikker du på ikonet med 2 firkanter nederst til højre, hvorefter du kan trykke privat fra nederst til venstre efterfølgende.