Alle brancher og fag passer ind

Vi er ikke låst til én branche, men kan hjælpe dig, uanset om du er frisør, massør, behandler, terapeut, coach eller noget helt andet.

Onlinebooq er let at tilpasse dine behov

Vi tilbyder et system, der kan tilpasses alle brancher. Vores kunder spænder bredt - fra automekanikere og skoler til skønhedssaloner og terapeuter. Finder du ikke netop dit fag her på siden, så fortvivl ikke, vi sidder klar på supporten til at hjælpe dig videre og vise, hvordan Onlinebooq kan hjælpe netop dig.

Håndpluk de funktioner, du har brug for, så du foruden et professionelt kalender- og bookingsystem eksempelvis kan håndtere påmindelser, fakturaer, kassesalg, journalføring, gavekort, klippekort, ressourcer, online betaling, integration til både regnskabsprogrammer og nyhedsbrevssystemer samt indberetning til Sygeforsikringen 'danmark'.

Vi håndterer flere millioner aftaler om året på tværs af mange brancher og lande, så gør som tusindvis af virksomheder og lad Onlinebooq være din digitale assistent.

Har du brug for at vide mere?

I vores guides finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det du søger, skal du være velkommen til at tage fat i vores support, som med glæde vil hjælpe dig videre.

Skriv til os på support@onlinebooq.dk

Eller ring på telefon 23 96 69 68

Eksempler på brancher

Frisør
Massør
Hundefrisør
Behandler
Terapeut
Coach
Fotograf
Psykolog
Wellness
Undervisning
Negletekniker
Skønhedssalon

Vi integrerer og snakker med andre systemer

Forbind Onlinebooq til de andre systemer, du benytter og få automatiseret f.eks. fakturering, bogføring, online betaling eller indberetning til Sygeforsikringen 'danmark'.

Klar til at prøve selv?

Prøv Onlinebooq helt gratis og uforpligtende i 14 dage, hvor du selv kan opleve hvor nemt det er. Tag ikke blot vores glade kunders ord for det - prøv det selv.

  • Billigt - Priser fra 149 kr / måned
  • Nemt - Du er igang på få minutter
  • SMS påmindelser
  • Email påmindelser
  • Ingen startomkostninger
  • Integrationer
  • GDPR
Prøv gratis