Et udpluk af vores
glade & tilfredse kunder

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk

Afhjælper min hverdag

Onlinebooq afhjælper min hverdag med automatiske funktioner som påmindelser pr. sms og mail. God service og åben dialog om systemets udvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut

Nemt at sætte op. Lever op til de gode anbefalinger.

Hos WellnessKompagniet har vi gjort brug af Onlinebooq fra dag ét og bookingsystemet lever uden tvivl op til de gode anbefalinger. Det har været nemt at sætte op i forhold til vores ønsker og endda fået ros fra vores hjemmesideudbyder, da det skulle integreres i hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet

Systemet er kommet for at blive

Jeg har igennem længere tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mere enkelt for mine kunder at benytte end mit tidligere system. Samtidig er den hurtige support også et stort plus, der altid står til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål. Onlinebooq er et produkt der hele tiden er up-to-date med udvikle systemet, og så kan man som erhvervsdrivende selv bestemme om man vil gøre brug af disse funktioner.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf

Det er et nemt og overskueligt system

Jeg har kunder, der udtaler, at de er blevet kunde hos mig fordi jeg har onlinebooq, og at de syntes det er et nemt og overskueligt system. Selv mennesker der ikke har vant til computer har nemt ved at booke tid. Jeg er glad for at jeg nemt kan komme i kontakt med mine kunder.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør

Gør min hverdag nemmere

Onlinebooq er og bliver bare nemt. Det er nemt at komme igang, nemt at overskue og nemt at bruge for både kunderne og jeg. Jeg har bestemt fået flere kunder ved at komme online, da vi alle bruger nettet i løbet at hele dagen. Nu har kunderne mulighed for at booke en tid døgnet rundt. Det er sjovt at gå ind og se statistikker og få et indblik i hvornår kunderne faktisk booker. Hos mig er mellem kl. 02 og 04 det eneste tidspunkt der ikke bliver booket på. Søndag (lukkedag) har jeg 12% af mine bookninger. Forstår ikke jeg har kunne leve uden. Telefonen ringer så sjældent, og når man står alene er det altså en befrielse.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør

Onlinebooq er det letteste kalenderprogram på nettet

Jeg har prøvet flere kalendere på nettet og onlinebooq er nemt og hurtig at komme i gang med. Fra jeg prøvede demoen til at jeg havde opsat min brugerflade gik der 10 min. Mine kunder er utrolig glade for onlinebooq, da de ikke skal huske på koder og lign. De kan gå ind på siden hjemmefra eller arbejde og booke deres tider - nemt og hurtig. Det er så nemt at mine ældre patienter booker online nu.

Ole Petersen Ole Petersen, OP Massage

Nemt og overskueligt bookingsystem

Hos Velofit har vi igennem de sidste år benyttet Onlinebooq, da det er nemt og overskueligt for både kunderne og os. Vi oplever mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, der specielt er glade for brugervenligheden, hvilket vi som virksomhed er utrolig glade for. Desuden er deres gode support et stort plus, hvis man har brug for hjælp til opsætning osv. Onlinebooq lever uden tvivl op til vores forventninger og de mange gode anbefalinger.

Thomas Bundgaard Thomas Bundgaard, Velofit

Vi er vokset fra én til 23 medarbejdere med Onlinebooq

Bookingsystemet i Onlinebooq er kundevendt og intuitivt, og UngTerapi har fået så mange kunder ved at bruge systemet, at vi er blevet en mellemstor virksomhed. Vi havde en kort periode, hvor vi prøvede et andet bookingsystem, men skiftede hurtigt tilbage, da det slet ikke havde alle de funktioner, vi skulle bruge. Det virker bare og så er de både flinke og hurtige i supporten. Jeg er faktisk så glad for dem, at jeg allerede har fået flere andre virksomheder til at bruge systemet – klar anbefaling herfra!

Oscar Vain Gilbert Oscar Vain Gilbert, UngTerapi

Ros for brugervenlighed

For nyligt roste en klient mit online booking system, for at det er så brugervenligt og nemt at gå til. Især værdsætter hun, at man ikke behøver at oprette sig med koder og at man kan gå ind og se ledige tider, priser m.m. uden først at give sine kontaktoplysninger, hvilket kan skræmme potentielle klienter væk. Så tak for det! Jeg har lovet hende at beholde jer ;-)

Josefine Hentze Josefine Hentze, Hos Josefine

Fantastisk brugervenligt og 100% driftssikkert

Jeg vil på det varmeste anbefale Onlinebooq. Der er aldrig problemer, sitet er aldrig nede og alt fungerer 100%. Meget brugervenligt og altid respons med det samme, hvis du skriver til support. Virkelig en fleksibel og god udbyder af bookingsystem.

Pernille Engelsbak Pernille Engelsbak, Aut. Body SDS behandler

Klar til at prøve selv?

Nu hvor du har set hvad andre synes om systemet, så er det tid til at prøve selv.

Prøv Onlinebooq helt gratis og uforpligtende i 14 dage, hvor du selv kan opleve hvor nemt det er. Tag ikke blot vores glade kunders ord for det - prøv det selv.

Prøv gratis

Dine fordele

  • Billigt - Priser fra 149 kr / måned
  • Nemt - Du er igang på få minutter
  • SMS påmindelser
  • Email påmindelser
  • Ingen startomkostninger