Sygeforsikringen "danmark" - status, fejl og genoverførsel

Det er muligt at se en oversigt over alle indberetninger direkte fra fakturaoversigten:

Oversigten viser de oprettede indberetninger med deres aktuelle status:

Når en indberetning processeres og overføres til "danmark" bliver den tildelt et pakkenummer, som vil fremgå af kolonnen "Pakke".

Bemærk: Hvis der er oprettet flere ydernumre på kontoen, vises en ekstra kolonne "Ydernr.", da det derved er muligt at skelne hvilket ydernummer en indberetning hører til.

Denne oversigt kan ligeledes findes på selve indstillingerne for integrationen under "Indstillinger -> Udvidelser -> Integrationer". Klik på "Indstillinger" for "danmark" integrationen og klik derefter på fanen "Indberetninger".

1. Status og fejlbeskeder

Ved at klikke på den enkelte indberetning åbnes et statusvindue, hvor det er muligt at se detaljerne om indberetningen samt (før overførsel) evt. ændre i indstillingerne på indberetningslinjerne, hvis der er behov for det:

Statusvinduet viser ud over status også information om hvornår indberetningen er oprettet, processeret og overført.

Hvis overførslen af indberetningen er fejlet, så vises den fejlbesked, der er kommet retur fra "danmark".

2. Annullering af overførsel

Hvis en indberetning ikke skal foretages alligevel efter fakturaoprettelse, kan overførslen til "danmark" annulleres, hvis det sker inden, overførslen gennemføres om aftenen mellem kl. 19 og 20.

På oversigten over indberetninger klikkes på det lille menu-ikon på den indberetning, der skal annulleres og derefter klikkes på "Annuller overførsel":

3. Genoverførsel af indberetning

Hvis "danmark" har brug for en genoverførsel af en allerede overført indberetning, kan man blive kontaktet af sit lokalkontor, som beder om genoverførslen, angiveligt med reference til et pakkenummer.

Genoverførsel aktiveres fra oversigten over indberetninger ved at klikke på det lille menu-ikon på den indberetning (se pakkenummer i "Pakke" kolonnen), der skal genoverføres og derefter klikkes på "Genoverfør":

Vigtigt! Vær opmærksom på at kigge efter pakkenummer i "Pakke" kolonnen (og ikke fakturanummer), hvis "danmark" beder om genoverførsel med reference til et pakkenummer.