Søg i vores katalog af
guides og svar på spørgsmål

Produkter

Hvis man benytter enten kasse- eller fakturamodulet, kan man oprette produkter i Onlinebooq, som kan tilføjes til salg i kassen eller på en faktura. Efter aktivering af enten kasse- eller fakturamodulet kan man finde produkter under "Indstillinger -> Salg".

Man kan vælge at scrolle ned i menuen eller bruge søgefeltet som her:

Produkt

Et produkt kan oprettes med navn, stregkode, kategori og en pris inkl/eksl moms.

Produktkategorier

Produkterne kan inddeles i kategorier, så de er lettere at finde, når de skal tilføjes til en faktura eller et kassesalg.

Opret først en kategori med knappen "+ Opret produktkategori" før den kan vælges på produktet.