2 typer bookingsider. Micro eller Mini.

Forskellige typer bookingsider. Micro eller Mini?

Bookingsiden kan vises i 2 forskellige udgaver alt efter om du ønsker at vise yderligere information end blot bookingflow.

Selve opsætningen af dette vælges under "Indstillinger -> Online booking -> Layout".

Man kan enten vælge at scrolle ned i menuen eller bruge søgefeltet som her:

Vælg så enten Mini eller Micro

Mini

Mini er navnet på den normale opsætning. Her vises bookingsiden med mulighed for ekstra information om din forretning som billede, kort, sociale medier, tekster og åbningstider.

Det giver en "mini hjemmeside".

Micro

Her er der skåret helt ind til benet. Der vises kun selve bookingflowet, som giver en mere simpel side, som kan være lettere designmæssigt at integrere på sin egen hjemmeside.

Hele højresiden med de ekstra informationer vises ikke.