Billy - Opsætning

Integrationen til regnskabsprogrammet Billy kan bruges til automatisk at overføre fakturaer fra fakturamodulet i Onlinebooq til Billy.

Det kræver altså, at man benytter fakturamodulet, før man kan benytte integrationen.

Opsætning

Aktivering af integrationen findes under "Indstillinger -> Udvidelser -> Integrationer":

På listen af mulige integrationer finder du Billy og trykker på knappen for at aktivere:

Nu skal du oprette en API nøgle på din konto i Billy. Åbn regnskabsprogrammet i en anden fane/browser og gå til "Indstillinger -> Adgangsnøgler". Her kan du oprette en ny adgangsnøgle til brugen i Onlinebooq. Kald f.eks. navnet "Onlinebooq" og tryk på opret:

Efter oprettelses vises adgangskoden, som du skal markere og kopiere:

Herefter skifter du tilbage til Onlinebooq, hvor du ved aktiveringen af integrationen indsætter adgangsnøglen:

Klik på "Fortsæt" knappen for at gå til sidste del af opsætningen.

Tilknytning til produkter i Billy

Alle fakturalinjer i Billy skal være tilknyttet et Produkt i Billy, så før Onlinebooq kan oprette fakturaer i Billy er det nødvendigt at tilknytte de elementer der kan sælges i Onlinebooq (services, holdtyper, produkter, klippekort, gavekort) til de produkter der findes i Billy.

Det behøver ikke være en 1-til-1 tilknytning, sådan at hver service eller holdtype nødvendigvis behøver sit eget unikke produkt i Billy. Det er helt op til hvordan man ønsker opsætningen.

En faktura kan ikke overføres til Billy, hvis den indeholder fakturalinjer der ikke er tilknyttet et produkt i Billy.

Tilknytning af betalingsmetoder i Onlinebooq til beholdningskonto i Billy

For at en betaling på en faktura i Onlinebooq kan overføres til Billy, kræves det at betalingsmetoderne i Onlinebooq er tilknyttet en betalingskonto i Billy. Eksempelvis hvis en betaling registreres som bankoverførsel i Onlinebooq, så skal opsætningen af integrationen til Billy vide at betalingen kommer ind på bankkontoen.