Find ledig tid

Hvis man har brug for at finde en ledig tid i kalenderen, kan det gøres nemt og hurtigt ved hjælp af funktionen "Find ledig tid".

Den logik, der bruges i "Find ledig tid" er den samme, som bruges på bookingsiden, når kunderne vil booke aftaler.

"Find ledig tid" findes under "...Mere" knappen på kalenderen:

Først vælges en service til aftalen:

Har man har mere end én kalender i Onlinebooq, er der mulighed for at vælge hvilken/hvilke kalender(e), man vil se ledige tider for. Nu vil de dage hvor der er ledige tider, være markeret med grøn:

Når man klikker på en dato, vil man få vist de ledige tider som en række tidspunkter for den pågældende dag nederst:

Når man klikker på et af tidspunkterne, åbner "Opret aftale" vinduet på normal vis, hvor den valgte service, kalender og tidspunkt er forvalgt, og man kan nu oprette aftalen: