Hvordan opretter jeg ferie?

Den nemmeste og anbefalede måde at oprette en ferieperiode for en kalender i systemet er ved at benytte funktionen "Anden tid".

Klik på "Kalender" - husk at vælge den rigtige kalender, hvis du har flere kalendere i systemet.

Klik i kalenderen hvor ferien skal begynde. Vælg derefter "Anden tid" i toppen. Følg derefter denne fremgangsmåde på aftaleredigeringen:

1. Vælg den første dag i ferien i rækken "Tidspunkt", dvs. den første dato, der er ferielukket.
  2. Indtast tidsrum fra f.eks. kl. 08:00 til 16:00. Det er bare vigtigt at tidsrummet dækker hele din åbningstid i perioden.
  3. I rækken "Gentag" vælges "Hver dag", derefter vælges "Indtil dato" og til sidst vælges den sidste dato i ferien (den markerede række på eksemplet nedenfor).
  4. Indtast fx "Ferie" i "Overskrift", så det er tydeligt på kalenderen, hvad der er oprettet.
  5. Angiv evt. en farve for ferien, hvis du ønsker den skal skille sig ud fra andre aftaler / tider.
  6. Klik på "Opret anden tid" knappen øverst til højre.

I ovenstående eksempel vil kunderne nu ikke kunne booke aftaler på bookingsiden fra d. 9. juli 2018 til d. 22. juli 2018, begge dage inkl.

Kalenderen vil tydeligt vise, at du har blokeret din kalender pga. ferie.