Almen information om browsere

Generelt

Onlinebooq understøtter de mest anvendte, moderne browsere såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari (v9+), Microsoft Internet Explorer 11 og Microsoft Edge.

Microsoft browsere

Vi oplever desværre af og til uhensigtsmæssigheder og begrænsninger med Microsoft Internet Explorer og Microsoft Edge, som gør at vi ikke anbefaler at bruge disse browsere.

Når der kommer mange data på skærmen på samme tid (fx hvis man har mange aftaler på kalendervisningen), kan de godt have svært ved at håndtere visningen optimalt og blive langsomme at bruge.

Onlinebooq anbefaler

Vi anbefaler vores brugere at benytte Google Chrome eller Mozilla Firefox. De er begge moderne, hurtige og bliver opdateret ofte, så de følger med tiden. De findes til mange platforme, Windows, OS X (Mac), Android, iOS (iPhone) og flere andre.

Chrome og Firefox er begge gratis og kan hentes her: Google Chrome: Hent Chrome Mozilla Firefox: Hent FirefoxÆldre browsere, som ikke understøttes

Safari version 8 og ældre

Onlinebooq understøtter desværre ikke ældre versioner af Safari, da disse versioner har nogle designmæssige begrænsinger i relation til moderne design metoder til webløsninger. Minimumskravet er Safari 9 eller nyere.