nem og hurtig
online booking

Det er et super nemt program at arbejde med

Kunderne elsker MassageKompagniets simple løsning på et online bookingsystem og vi elsker vores leverandør, Onlinebooq. Servicen er i topklasse og der bliver hurtigt svaret på forespørgsler og hjulpet ved udfordringer. Systemet er opbygget med en simpel logik, så det meste kan man klare helt uden hjælp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere udtalelser

Online booking

Onlinebooq giver dig et professionelt bestillingssystem til dine kunder. Har du allerede en hjemmeside kan du nemt enten henvise til denne bestillingsprocess eller du kan få den lagt ind på din egen side via vores smarte widget. Se herunder et eksempel på hvor nemt det er for en kunde at bestille tid.

Vælg ydelse

Først skal kunden vælge hvilken service de ønsker at bestille. Hos en frisør vil der f.eks. være valgmuligheder som "Herreklip", "Dameklip" osv. Ud for hver mulighed vil der være en kort beskrivelse samt pris og varighed på ydelsen. Ydelserne kan kategories for lettere overblik og du bestemmer selv om dine kunder må bestille en eller flere pr. aftale.

Vælg medarbejder

Efter valg af service skal kunden angive hvilken medarbejder de ønsker at bestille hos. Hvis der er flere medarbejdere der kan udføre den valgte service, har kunden mulighed for at vælge "ALLE". Dette giver kunden en samlet oversigt over ledige tider ved alle medarbejderne. Hvis du kun er 1 person, så vil dette step automatisk blive skjult.

Vælg tidspunkt

Nu er det tid til at finde det rette tidspunkt for aftalen. Man får overblikket for en måned af gangen. Dage med ledige tider fremgår tydeligt med grøn i kalenderen, og når man klikker på en dag, så bliver tiderne præsenteret for henholdsvis formiddag, eftermiddag og aften. Alle tiderne hentes selvfølgelig direkte fra din kalender.

Indtast kundeoplysninger

Her skal kunden angive sine informationer. Hvis kunden har brugt systemet finder systemet kunden ud fra enten email eller mobilnummer. Kunden skal ikke oprette nogen bruger eller huske på password - bare indtaste sine oplysninger. Du kan selv vælge om dine kunder skal have muligheden for at indtaste f.eks. adresse, køn, fødselsdag.

Bekræft aftale

Kunden skal til sidst bekræfte sin aftale. Her vises en opsummering af den valgte aftale og kundens indtastede data. Når kunden har indtastet sin email og/eller mobilnummer kan systemet efterfølgende sende en kvittering, og kort før aftalen sende påmindelser for at huske kunden på aftalen.

Kvittering

Når kunden har bekræftet sin aftale og kontaktoplysninger bliver der vist en kvittering for kunden. Aftalen er nu oprettet i din kalender, hvor du kan se den med det samme. Du kan også automatisk modtage besked via email og SMS hver gang en kunde opretter en aftale hos dig. På den måde mister du aldrig overblikket.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Gør min hverdag nemmere

Onlinebooq er og bliver bare nemt. Det er nemt at komme igang, nemt at overskue og nemt at bruge for både kunderne og jeg. Jeg har bestemt fået flere kunder ved at komme online, da vi alle bruger nettet i løbet at hele dagen. Nu har kunderne mulighed for at booke en tid døgnet rundt. Det er sjovt at gå ind og se statistikker og få et indblik i hvornår kunderne faktisk booker. Hos mig er mellem kl. 02 og 04 det eneste tidspunkt der ikke bliver booket på. Søndag (lukkedag) har jeg 12% af mine bookninger. Forstår ikke jeg har kunne leve uden. Telefonen ringer så sjældent, og når man står alene er det altså en befrielse.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere udtalelser