nem og hurtig
online booking

Nemt at sætte op. Lever op til de gode anbefalinger.

Hos WellnessKompagniet har vi gjort brug af Onlinebooq fra dag ét og bookingsystemet lever uden tvivl op til de gode anbefalinger. Det har været nemt at sætte op i forhold til vores ønsker og endda fået ros fra vores hjemmesideudbyder, da det skulle integreres i hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere udtalelser

Online booking

Onlinebooq giver dig et professionelt bestillingssystem til dine kunder. Har du allerede en hjemmeside kan du nemt enten henvise til denne bestillingsprocess eller du kan få den lagt ind på din egen side via vores smarte widget. Se herunder et eksempel på hvor nemt det er for en kunde at bestille tid.

Vælg ydelse

Først skal kunden vælge hvilken service de ønsker at bestille. Hos en frisør vil der f.eks. være valgmuligheder som "Herreklip", "Dameklip" osv. Ud for hver mulighed vil der være en kort beskrivelse samt pris og varighed på ydelsen. Ydelserne kan kategories for lettere overblik og du bestemmer selv om dine kunder må bestille en eller flere pr. aftale.

Vælg medarbejder

Efter valg af service skal kunden angive hvilken medarbejder de ønsker at bestille hos. Hvis der er flere medarbejdere der kan udføre den valgte service, har kunden mulighed for at vælge "ALLE". Dette giver kunden en samlet oversigt over ledige tider ved alle medarbejderne. Hvis du kun er 1 person, så vil dette step automatisk blive skjult.

Vælg tidspunkt

Nu er det tid til at finde det rette tidspunkt for aftalen. Man får overblikket for en måned af gangen. Dage med ledige tider fremgår tydeligt med grøn i kalenderen, og når man klikker på en dag, så bliver tiderne præsenteret for henholdsvis formiddag, eftermiddag og aften. Alle tiderne hentes selvfølgelig direkte fra din kalender.

Indtast kundeoplysninger

Her skal kunden angive sine informationer. Hvis kunden har brugt systemet finder systemet kunden ud fra enten email eller mobilnummer. Kunden skal ikke oprette nogen bruger eller huske på password - bare indtaste sine oplysninger. Du kan selv vælge om dine kunder skal have muligheden for at indtaste f.eks. adresse, køn, fødselsdag.

Bekræft aftale

Kunden skal til sidst bekræfte sin aftale. Her vises en opsummering af den valgte aftale og kundens indtastede data. Når kunden har indtastet sin email og/eller mobilnummer kan systemet efterfølgende sende en kvittering, og kort før aftalen sende påmindelser for at huske kunden på aftalen.

Kvittering

Når kunden har bekræftet sin aftale og kontaktoplysninger bliver der vist en kvittering for kunden. Aftalen er nu oprettet i din kalender, hvor du kan se den med det samme. Du kan også automatisk modtage besked via email og SMS hver gang en kunde opretter en aftale hos dig. På den måde mister du aldrig overblikket.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Afhjælper min hverdag

Onlinebooq afhjælper min hverdag med automatiske funktioner som påmindelser pr. sms og mail. God service og åben dialog om systemets udvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere udtalelser