Nødvendig
sikkerhed

Afhjælper min hverdag

Onlinebooq afhjælper min hverdag med automatiske funktioner som påmindelser pr. sms og mail. God service og åben dialog om systemets udvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere udtalelser

Sikkerhed

Vi tager sikkerhed alvorligt. Onlinebooq sikrer at dine data forbliver fortrolige. Vi tager dagligt backup og din adgang til Onlinebooq sker via SSL-kryptering - samme teknologi som bruges af netbanker og ved betaling med kreditkort via internettet. Betaling af Onlinebooq sker via QuickPay, som er en af Danmarks førende indenfor netbetalinger. Onlinebooq opbevarer ingen informationer om dine betalingskort.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere udtalelser