Undgå udeblivelser med
automatiske påmindelser

Kunderne elsker online booking og vi elsker Onlinebooq

Har brugt Onlinebooq i godt et halvt år nu. Det er nemt at bruge både for klinikken og klienterne. Det letter hverdagen meget at folk selv booker og så sker der ikke tastefejl som når man modtager bestilling via telefonen. Når der er noget vi er i tvivl om eller vil have lavet om, er Onlinebooq hurtige til at svare og hjælpe os.

Anne Marie Anne Marie, Fysiurgisk Massør Vis flere udtalelser

Påmindelser (Email & SMS)

Onlinebooq hjælper med at huske dine kunder på jeres aftaler. 24 timer før en aftale sender systemet en påmindelse via email til kunden og få timer før aftalens start sendes også en SMS. Ikke nok med at det hjælper dig med at undgå udeblivelser, og dermed tabt omsætning, så anser kunderne det også for god kundeservice.

Skabeloner

Indholdet af både email og SMS kan tilpasses, så du kan kan sætte dit personlige aftryk på ordlyden. Desuden kan du angive dit eget navn eller nummer som afsender på SMS-beskederne. På denne måde kan kunderne svare direkte tilbage til dig, hvis du bruger en mobiltelefon.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere udtalelser