Kalenderen
med det store overblik

Nemt at sætte op. Lever op til de gode anbefalinger.

Hos WellnessKompagniet har vi gjort brug af Onlinebooq fra dag ét og bookingsystemet lever uden tvivl op til de gode anbefalinger. Det har været nemt at sætte op i forhold til vores ønsker og endda fået ros fra vores hjemmesideudbyder, da det skulle integreres i hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere udtalelser

Kalender

Din kalender er omdrejningspunktet i både Onlinebooq og i din forretning. Det er nemt at danne sig et overblik over aftaler, åbningstid og hvor der er plads til endnu en kunde. Du har adgang til din kalender alle steder fra - bare du har adgang til internettet.

Farver giver dig hurtigt overblik

Du opsætter pr. kalender åbningstiden hvornår kunderne kan bestille aftaler. Den hvide baggrundsfarve angiver din ledige åbningstid, som er klar til at blive fyldt med kundeaftaler. Når du opretter en aftale for en kunde, bliver den markeret med grøn og hvis kunden selv bestiller online, så ser du det nemt, da den er markeret med blå.

Opret aftale

Det er så nemt at oprette en aftale som at pege hvor i kalenderen den skal være og trykke. Herefter indtaster du hvilken service aftalen omhandler og enten finder kunden i dit kundekartotek eller opretter ham direkte herfra, hvis det er en ny kunde.

Rediger aftale

Når du har brug for at ændre en aftale er det super nemt med Onlinebooq. Skal du flytte aftalen indenfor samme uge, så klikker du bare på den og trækker den derefter hen på en ny dag eller tidspunkt med musen. Skal du flytte den til en helt anden uge kan du bruge flyt-funktionen fra boxen. Du kan ligeledes hurtigt med musen gøre aftalen kortere eller længere.

Forskellige visninger

Der er mulighed for forskellige visninger af kalenderen alt efter hvad der passer bedst for dig. Har man flere medarbejdere, kan det f.eks. være en fordel at se dem ved siden af hinanden istedet. Her kan man også hurtigt flytte aftaler imellem kalenderne.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Afhjælper min hverdag

Onlinebooq afhjælper min hverdag med automatiske funktioner som påmindelser pr. sms og mail. God service og åben dialog om systemets udvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere udtalelser