nem integration med
egen hjemmeside

Nemt at sætte op. Lever op til de gode anbefalinger.

Hos WellnessKompagniet har vi gjort brug af Onlinebooq fra dag ét og bookingsystemet lever uden tvivl op til de gode anbefalinger. Det har været nemt at sætte op i forhold til vores ønsker og endda fået ros fra vores hjemmesideudbyder, da det skulle integreres i hjemmesiden.

Jaleel Hamid Jaleel Hamid, WellnessKompagniet Vis flere udtalelser

Tidsbestilling på egen hjemmeside

Hvis du allerede har en hjemmeside, så kan du få online booking direkte på den. Lad dine kunder bestille tid hos dig uden at forlade din hjemmeside. Det er selvfølgelig ikke et krav at have en hjemmeside i forvejen for at benytte Onlinebooq.

Brug vores widget

Ved at indsætte et lille stykke kode på din hjemmeside får du helt automatisk bookingsystemet integreret. Du bestemmer selv om du vil bruge en knap, billede, link, menupunkt eller andet til at åbne bookingdelen med. Klik her for at se et eksempel.

... eller lav et almindeligt link

Du kan også bare lave et alm. link til din konto hos Onlinebooq. Under oprettelsen vælger du et personligt navn til din booking side. I dette eksempel har "Salon Hansen" valgt salonhansen.onlinebooq.dk.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Systemet er kommet for at blive

Jeg har igennem længere tid benyttet onlinebooq, da jeg synes systemet er bedre og mere enkelt for mine kunder at benytte end mit tidligere system. Samtidig er den hurtige support også et stort plus, der altid står til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål. Onlinebooq er et produkt der hele tiden er up-to-date med udvikle systemet, og så kan man som erhvervsdrivende selv bestemme om man vil gøre brug af disse funktioner.

Jakob Rex Jakob Rex, Fotograf Vis flere udtalelser