nem integration med
egen hjemmeside

Onlinebooq er det letteste kalenderprogram på nettet

Jeg har prøvet flere kalendere på nettet og onlinebooq er nemt og hurtig at komme i gang med. Fra jeg prøvede demoen til at jeg havde opsat min brugerflade gik der 10 min. Mine kunder er utrolig glade for onlinebooq, da de ikke skal huske på koder og lign. De kan gå ind på siden hjemmefra eller arbejde og booke deres tider - nemt og hurtig. Det er så nemt at mine ældre patienter booker online nu.

Ole Petersen Ole Petersen, OP Massage Vis flere udtalelser

Tidsbestilling på egen hjemmeside

Hvis du allerede har en hjemmeside, så kan du få online booking direkte på den. Lad dine kunder bestille tid hos dig uden at forlade din hjemmeside. Det er selvfølgelig ikke et krav at have en hjemmeside i forvejen for at benytte Onlinebooq.

Brug vores widget

Ved at indsætte et lille stykke kode på din hjemmeside får du helt automatisk bookingsystemet integreret. Du bestemmer selv om du vil bruge en knap, billede, link, menupunkt eller andet til at åbne bookingdelen med. Klik her for at se et eksempel.

... eller lav et almindeligt link

Du kan også bare lave et alm. link til din konto hos Onlinebooq. Under oprettelsen vælger du et personligt navn til din booking side. I dette eksempel har "Salon Hansen" valgt salonhansen.onlinebooq.dk.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Det er et super nemt program at arbejde med

Kunderne elsker MassageKompagniets simple løsning på et online bookingsystem og vi elsker vores leverandør, Onlinebooq. Servicen er i topklasse og der bliver hurtigt svaret på forespørgsler og hjulpet ved udfordringer. Systemet er opbygget med en simpel logik, så det meste kan man klare helt uden hjælp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere udtalelser