Lad kunderne
betale online

Kunderne elsker online booking og vi elsker Onlinebooq

Har brugt Onlinebooq i godt et halvt år nu. Det er nemt at bruge både for klinikken og klienterne. Det letter hverdagen meget at folk selv booker og så sker der ikke tastefejl som når man modtager bestilling via telefonen. Når der er noget vi er i tvivl om eller vil have lavet om, er Onlinebooq hurtige til at svare og hjælpe os.

Anne Marie Anne Marie, Fysiurgisk Massør Vis flere udtalelser

Online betaling

Giv dine kunder mulighed for at betale direkte ved bestilling. Sidste trin i bestillingsforløbet kan være online betaling. Du vælger selv om du vil tilbyde dette til dine kunder. Du kan ligeledes indstille om betaling er påkrævet eller valgfrit. Det koster ikke ekstra at bruge betalingsfunktionen i Onlinebooq.

Muligheder for betaling

Du kan med Onlinebooq bruge enten PayPal eller QuickPay til at modtage dine betalinger. De har forskellige priser og betalingsmuligheder. I øjeblikket understøttes online betaling kun i forbindelse med bestilling af aftaler og ikke ved tilmelding til hold. Vælger man PayPal anbefaler vi at gøre betalingen valgfri, da de ikke understøtter Dankort uden VISA delen tilknyttet.

PayPal

PayPal er en af de største betalingsudbydere i verden. Fordelen her er, at du kommer gratis og nemt igang med at modtage betaling. Du kan modtage betaling via PayPal-konto, VISA, MasterCard og American Express. Der betales hverken oprettelsesgebyr eller månedsabonnement med PayPal. De har dog et højere gebyr pr. betaling end andre løsninger.

QuickPay

QuickPay er en dansk betalingsgateway, som giver mulighed for at modtage betaling igennem andre udløsere. Man skal altså foruden en aftale med QuickPay også have en indløsningsaftale med f.eks. NETS. Fordelen her er, at man kan få meget lavere gebyr pr. betaling end hos PayPal. Ligeledes kan man igennem en aftale med QuickPay og NETS modtage Dankort.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere udtalelser