Mobiloptimeret
online booking

Kunderne elsker online booking og vi elsker Onlinebooq

Har brugt Onlinebooq i godt et halvt år nu. Det er nemt at bruge både for klinikken og klienterne. Det letter hverdagen meget at folk selv booker og så sker der ikke tastefejl som når man modtager bestilling via telefonen. Når der er noget vi er i tvivl om eller vil have lavet om, er Onlinebooq hurtige til at svare og hjælpe os.

Anne Marie Anne Marie, Fysiurgisk Massør Vis flere udtalelser

Kunderne bestiller via smartphone

Flere og flere benytter deres smartphone eller tablet til at oprette aftaler hos deres frisør eller behandler. Derfor har Onlinebooq selvfølgelig en mobil udgave af online booking. Uanset om dine kunder bruger iPhone, Android, Windows Phone eller anden smartphone, så kan de bruge vores mobil udgave.

Mobil udgave

Når dine kunder kommer ind på booking siden via deres smartphone, så viser Onlinebooq automatisk den mobile udgave af booking systemet. Kunderne kan foruden bestille nye aftaler finde de normale informationer med kort, åbningstider, kontakt osv - ligesom de se og administrere eksisterende aftaler.

Alle platforme

Når man bestiller tid via mobilen kommer man igennem de samme steps som normalt. Alle steps er blot optimeret til mobil med tydelig skrift samt store tekstfelter og knapper. Mobil udgaven er IKKE bundet til en fast platform som iPhone eller Android, men virker til alle telefoner med internet adgang.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere udtalelser