Mobiloptimeret
online booking

Det er et super nemt program at arbejde med

Kunderne elsker MassageKompagniets simple løsning på et online bookingsystem og vi elsker vores leverandør, Onlinebooq. Servicen er i topklasse og der bliver hurtigt svaret på forespørgsler og hjulpet ved udfordringer. Systemet er opbygget med en simpel logik, så det meste kan man klare helt uden hjælp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere udtalelser

Kunderne bestiller via smartphone

Flere og flere benytter deres smartphone eller tablet til at oprette aftaler hos deres frisør eller behandler. Derfor har Onlinebooq selvfølgelig en mobil udgave af online booking. Uanset om dine kunder bruger iPhone, Android, Windows Phone eller anden smartphone, så kan de bruge vores mobil udgave.

Mobil udgave

Når dine kunder kommer ind på booking siden via deres smartphone, så viser Onlinebooq automatisk den mobile udgave af booking systemet. Kunderne kan foruden bestille nye aftaler finde de normale informationer med kort, åbningstider, kontakt osv - ligesom de se og administrere eksisterende aftaler.

Alle platforme

Når man bestiller tid via mobilen kommer man igennem de samme steps som normalt. Alle steps er blot optimeret til mobil med tydelig skrift samt store tekstfelter og knapper. Mobil udgaven er IKKE bundet til en fast platform som iPhone eller Android, men virker til alle telefoner med internet adgang.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Gør min hverdag nemmere

Onlinebooq er og bliver bare nemt. Det er nemt at komme igang, nemt at overskue og nemt at bruge for både kunderne og jeg. Jeg har bestemt fået flere kunder ved at komme online, da vi alle bruger nettet i løbet at hele dagen. Nu har kunderne mulighed for at booke en tid døgnet rundt. Det er sjovt at gå ind og se statistikker og få et indblik i hvornår kunderne faktisk booker. Hos mig er mellem kl. 02 og 04 det eneste tidspunkt der ikke bliver booket på. Søndag (lukkedag) har jeg 12% af mine bookninger. Forstår ikke jeg har kunne leve uden. Telefonen ringer så sjældent, og når man står alene er det altså en befrielse.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere udtalelser