Samling på din
kundedatabase

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere udtalelser

Kundedatabase

Onlinebooq gør det muligt for dig at samle alle dine kundeoplysninger ét sted. Du kan fremover møde velforberedt til enhver aftale, da både stamdata og notater er let tilgængelige.

Kundelisten

På kundelisten er det muligt at finde dine kunder ud fra navn, telefonnummer eller email. Dine kunder indtaster selv kontaktoplysninger, hvilket sikrer dig en opdateret og korrekt kundedatabase.

Kundekort

På kundekortet findes stamdata for kunden. Der kan udfyldes navn, adresse og kontaktoplysninger som telefon, mobil og email. Desuden kan der udfyldes en lille note om kunden og markeres om vedkommende ønsker at modtage nyhedsbreve på email og/eller sms.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Afhjælper min hverdag

Onlinebooq afhjælper min hverdag med automatiske funktioner som påmindelser pr. sms og mail. God service og åben dialog om systemets udvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere udtalelser