Samling på din
kundedatabase

Det er et nemt og overskueligt system

Jeg har kunder, der udtaler, at de er blevet kunde hos mig fordi jeg har onlinebooq, og at de syntes det er et nemt og overskueligt system. Selv mennesker der ikke har vant til computer har nemt ved at booke tid. Jeg er glad for at jeg nemt kan komme i kontakt med mine kunder.

Marianne Elkrog Marianne Elkrog, Frisør Vis flere udtalelser

Kundedatabase

Onlinebooq gør det muligt for dig at samle alle dine kundeoplysninger ét sted. Du kan fremover møde velforberedt til enhver aftale, da både stamdata og notater er let tilgængelige.

Kundelisten

På kundelisten er det muligt at finde dine kunder ud fra navn, telefonnummer eller email. Dine kunder indtaster selv kontaktoplysninger, hvilket sikrer dig en opdateret og korrekt kundedatabase.

Kundekort

På kundekortet findes stamdata for kunden. Der kan udfyldes navn, adresse og kontaktoplysninger som telefon, mobil og email. Desuden kan der udfyldes en lille note om kunden og markeres om vedkommende ønsker at modtage nyhedsbreve på email og/eller sms.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Gør min hverdag nemmere

Onlinebooq er og bliver bare nemt. Det er nemt at komme igang, nemt at overskue og nemt at bruge for både kunderne og jeg. Jeg har bestemt fået flere kunder ved at komme online, da vi alle bruger nettet i løbet at hele dagen. Nu har kunderne mulighed for at booke en tid døgnet rundt. Det er sjovt at gå ind og se statistikker og få et indblik i hvornår kunderne faktisk booker. Hos mig er mellem kl. 02 og 04 det eneste tidspunkt der ikke bliver booket på. Søndag (lukkedag) har jeg 12% af mine bookninger. Forstår ikke jeg har kunne leve uden. Telefonen ringer så sjældent, og når man står alene er det altså en befrielse.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere udtalelser