Kalenderen
er med på din mobil

Kunderne elsker online booking og vi elsker Onlinebooq

Har brugt Onlinebooq i godt et halvt år nu. Det er nemt at bruge både for klinikken og klienterne. Det letter hverdagen meget at folk selv booker og så sker der ikke tastefejl som når man modtager bestilling via telefonen. Når der er noget vi er i tvivl om eller vil have lavet om, er Onlinebooq hurtige til at svare og hjælpe os.

Anne Marie Anne Marie, Fysiurgisk Massør Vis flere udtalelser

Mobil kalender

Som ansat eller virksomhedsejer er det rart altid at have adgang til sit daglige program. Du kan på din mobil nemt se og redigere bl.a. aftaler og kunder. Det kan bruges på alle typer mobiltelefoner, så det er ikke vigtigt om du har iPhone, Android, Windows Phone eller en anden smartphone.

Både mobil og fuld udgave

Når du logger ind som medarbejder fra din telefon, så giver systemet dig automatisk den mobile version. Hvis du har brug for at skifte imellem den mobile og normale version, så kan dette gøres igennem menuen. Når du står uden en computer, er det rigtig nemt at oprette en ny aftale eller se hvad der er planlagt for de næste dage.

Kundeliste

Kundelisten og redigering af de enkelte kunder er selvfølgelig også lavet til mobilen. Som i den normale udgave af systemet, så kan du læse stamdata, journal, se aftaler og hold tilmeldinger.

Virker på alle platforme

Tilføj en genvej på startskærmen af din telefon for hurtig adgang til systemet. Dette kan gøres både på Android, iPhone og Windows Phone.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere udtalelser