Mulighed for
hold / kurser / undervisning

200% flere bookninger bare ved at skifte til Onlinebooq

Mit gamle bookingsystem virkede ikke optimalt, og klienterne blev ved med at ringe fremfor at booke online. Med Onlinebooq går min foretning endnu bedre. Vi får måske dobbelt så mange nye klienter online som før. Systemet virker fejlfrit, supporten utrolig hjælpsom og der udvikles gerne nye forbedringer til systemet. Jeg skifter ikke igen! Jeg har klinik GodKrop for massage og wellness, og det har været uvurderligt for mig at skifte til et fejlfrit bookingsystem!

Rasmus Ramskov Rasmus Ramskov, GodKrop.dk Vis flere udtalelser

Hold

Med Onlinebooq er der styr på dine hold. Dine kunder kan tilmelde sig online og du sætter selv et max antal pr. hold. Kan bruges til mange forskellige hold og grupper. Alle begivenheder, hvor du har brug for at flere kunder booker sig ind på den samme tid.

Overblik fra kalenderen

I din kalender optræder dine hold ved siden af både dine almindelige og personlige aftaler. Du kan fra overblikket se, hvor mange der er tilmeldt de enkelte hold.

Online tilmelding til hold

Online hold booking er selvfølgelig muligt! Dine kunder kan vælge imellem de frie hold, du har tilladt online booking på. Skulle de blive forhindret klarer de også selv afbestilling igennem booking siden.

Påmindelser til hold

Fra medarbejderdelen af systemet har du fuldt overblik over hvem der er tilmeldt de enkelte hold. Systemet kan sende kvitteringer og påmindelser ud både på email og SMS. Du opsætter selv hvad du ønsker der skal sendes, og kan selvfølgelig redigere indholdet af beskederne.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Afhjælper min hverdag

Onlinebooq afhjælper min hverdag med automatiske funktioner som påmindelser pr. sms og mail. God service og åben dialog om systemets udvidelser.

Michael Eis Michael Eis, Kropsterapeut Vis flere udtalelser