Mulighed for
hold / kurser / undervisning

Det er et super nemt program at arbejde med

Kunderne elsker MassageKompagniets simple løsning på et online bookingsystem og vi elsker vores leverandør, Onlinebooq. Servicen er i topklasse og der bliver hurtigt svaret på forespørgsler og hjulpet ved udfordringer. Systemet er opbygget med en simpel logik, så det meste kan man klare helt uden hjælp.

Kenneth Petersen Kenneth Petersen, Massør Vis flere udtalelser

Hold

Med Onlinebooq er der styr på dine hold. Dine kunder kan tilmelde sig online og du sætter selv et max antal pr. hold. Kan bruges til mange forskellige hold og grupper. Alle begivenheder, hvor du har brug for at flere kunder booker sig ind på den samme tid.

Overblik fra kalenderen

I din kalender optræder dine hold ved siden af både dine almindelige og personlige aftaler. Du kan fra overblikket se, hvor mange der er tilmeldt de enkelte hold.

Online tilmelding til hold

Online hold booking er selvfølgelig muligt! Dine kunder kan vælge imellem de frie hold, du har tilladt online booking på. Skulle de blive forhindret klarer de også selv afbestilling igennem booking siden.

Påmindelser til hold

Fra medarbejderdelen af systemet har du fuldt overblik over hvem der er tilmeldt de enkelte hold. Systemet kan sende kvitteringer og påmindelser ud både på email og SMS. Du opsætter selv hvad du ønsker der skal sendes, og kan selvfølgelig redigere indholdet af beskederne.

Er du klar til at prøve kalenderen selv - uforpligtende? Prøv gratis

Gør min hverdag nemmere

Onlinebooq er og bliver bare nemt. Det er nemt at komme igang, nemt at overskue og nemt at bruge for både kunderne og jeg. Jeg har bestemt fået flere kunder ved at komme online, da vi alle bruger nettet i løbet at hele dagen. Nu har kunderne mulighed for at booke en tid døgnet rundt. Det er sjovt at gå ind og se statistikker og få et indblik i hvornår kunderne faktisk booker. Hos mig er mellem kl. 02 og 04 det eneste tidspunkt der ikke bliver booket på. Søndag (lukkedag) har jeg 12% af mine bookninger. Forstår ikke jeg har kunne leve uden. Telefonen ringer så sjældent, og når man står alene er det altså en befrielse.

Bibi Lenskjold Bibi Lenskjold, Frisør Vis flere udtalelser